Районний конкурс майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості»

12 грудня 2014 року відбувся районний конкурс майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості»./Files/images/IMGP2952.JPG

В Конкурсі взяли участь:

Сердюк Іванна Олександрівна – керівник хореографічного колективу «Драйв»,

Смірнова Олена Миколаївна – керівник хореографічного колективу «Натхнення»,

Рябцун Тетяна Олександрівна – керівник хореографічного колективу «Веселка».

Відповідно до Умов Конкурсу учасники готували наступні матеріали:

відео одного заняття гуртка, анотацію власного досвіду роботи, відомості про результативність педагогічної діяльності (дипломи, грамоти), розробка двох занять та одного масового заходу, електронну презентацію.

Напередодні відбувся заочний тур Конкурсу, де члени журі переглянули всі матеріали конкурсантів. А на очному турі учасниці представили свої електронні презентації з досвіду роботи та продемонстрували свою педагогічну майстерність в конкурсі «Педагогічна ситуація».

За підсумками журі в номінаціях «Сучасна хореографія» та «Народно-сценічний танець» переможцями вийшли Іванна Сердюк та Олена Смірнова.

/Files/images/IMGP2947.JPG

/Files/images/IMGP3140.JPG

/Files/images/IMGP3055.JPG

Тетяна Рябцун була відзначена грамотою за активну участь та розвиток і популяризацію хореографічного мистецтва.

З вітальним словом до учасників Конкурсу звернулись голова райкому профспілки працівників освіти і науки, директор Гайворонського районного Центру дитячої та юнацької творчості Станіслава Гончарук, завідуюча районним методичним кабінетом відділу освіти Вікторія Касьяненко, методист районного методичного кабінету Алла Русавська./Files/images/IMGP3026.JPG

/Files/images/IMGP3071.JPG

Всі учасники були нагороджені грамотами відділу освіти та районного комітету профспілки працівників освіти та науки, а також цінними подарунками.

Честь району на обласному конкурсі «Джерело творчості» захищатимуть переможниці районного конкурсу Іванна Сердюк та Олена Смірнова. Тож побажаємо їм здобути перемогу.

Кiлькiсть переглядiв: 213

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.