Районні змагання з командної першості по туризму серед гуртківців

Щорічно на базі Сальківської філії КЗ «Заваллівський ліцей» проводяться районні змагання з командної першості по туризму серед гуртківців Гайворонського районного Центру дитячої та юнацької творчості. 24 лютого 2019 року також відбувся турнір з метою популяризації та подальшого розвитку туристсько-спортивного напрямку в навчальних закладах. В змаганнях взяли участь 56 учасників, це команди Сальківської філії КЗ «Заваллівський ліцей» (керівник гуртка ЦДЮТ В. Я. Посуховський) та Могильненської загальноосвітньої школи І –ІІІ ступенів (керівник гуртка ЦДЮТ О.Л. Яремчук). Турнір проводився у трьох вікових категоріях: старша група (8-11 класи), середня група (5-7 класи), молодша група (1- 4 класи). У загальному заліку І місце зайняли вихованці гуртка Сальківської філії КЗ

«Заваллівський ліцей», ІІ місце – вихованці гуртка Могильненської загальноосвітньої школи І – ІІІ ст.

У напруженій боротьбі за першість серед старшої групи перемогу здобули: команда «Стріла» - І місце, команда «Комета» - ІІ місце, команда «Зірочка» - ІІІ місце.

В середній групі показали результати: І місце – команда «Еверест», ІІ місце – команда «Карпати», ІІІ місце – команда Могильненської загальноосвітньої школи. В молодшій віковій групі відзначилась команда Сальківської філії КЗ «Заваллівський ліцей».

Найкращі результати серед дівчат показали:

І місце – Штефаньо Світлана;

ІІ місце – Повідало Катерина;

ІІІ місце – Тітієвська Зінаїда.

Серед хлопців призерами змагань стали:

І місце – Вільчанський Дмитро

ІІ місце – Видойний Богдан

ІІІ місце – Тітієвський Олександр.

Всі учасники продемонстрували свої вміння і навички з техніки туризму та отримали грамоти. Від Центру дитячої та юнацької творчості хочеться подякувати керівникам гуртків, вихованцям, а також завідуючому Сальківської філії КЗ «Заваллівський ліцей» Володимиру Григоровичу Баранюку за підтримку в організації заходу.

Методист Добровольська Л.Ю.

/Files/images/ЛО3.JPG

/Files/images/ЛО2.JPG

/Files/images/ЛО1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 189

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.